Zoekt u wikkelfolie die gewoon goed werkt?

Zoals ik al eerder heb aangegeven is het leiden van een aantal bedrijven best een uitdaging. De uitdaging wordt alleen maar groter nu ik hier en daar wat veranderingen heb doorgevoerd en ook qua leveranciers en samenwerkende partners, ben ik kritisch aan het kijken waar er verbeterpunten zijn. Mijn ouders waren heel makkelijk als het gaat om leveranciers, eenmaal zaken gedaan te hebben met een leverancier dan blijven ze daar bij, ongeacht hoe ver deze in de loop der jaren met zijn prijzen omhoog is gegaan. Aan de ene kant siert het mijn ouders maar echt zakelijk is het niet. Door kritisch te kijken naar contracten, ben ik erachter gekomen dat we veel geld kunnen besparen als we met andere leveranciers in zee gaan. Uiteraard wil ik de huidige leveranciers niet botweg aan de kant zetten, wil hun de gelegenheid geven het gesprek aan te gaan om andere prijsafspraken te maken. Onze leverancier van de wikkelfolie wil van geen wijken weten en daarom zal ik voor deze leverancier een ander moeten zoeken. Deze wikkelfolie hebben we wel nodig in een aantal van onze fabriekshallen. De pallets worden er mee omwikkeld zodat alles op de pallets vaststaat en niet kan gaan schuiven. Op het internet ben ik gaan zoeken naar wikkelfolie. Dit leverde mij een aantal sites op die weliswaar allen wikkelfolie aanbieden, maar niet in de hoeveelheden die wij nodig hebben, deze sites zijn meer gericht op de particuliere markt. Verder zoeken naar wikkelfolie, bracht mij op de site viv.nl, bij deze site kan ik wel terecht en zij verkopen precies dezelfde wikkelfolie als dat wij momenteel gebruiken. Heb contact gelegd en aangegeven dat ik zoekende ben naar een leverancier van wikkelfolie en uitgelegd waarvoor wij het gebruiken en de hoeveelheden die wij nodig hebben. Binnen enkele uren had ik een offerte binnen en deze was bijzonder gunstig. Heb dan ook akkoord gegeven. Door deze site hebben wij een goede deal kunnen sluiten. Zonder deze site hadden we waarschijnlijk concessies moeten doen ten aanzien van de soort wikkelfolie. Dat is nu gelukkig allemaal niet aan de orde.

Dit is de site waar u zijn moet als u wikkelfolie wilt gaan bestellen

Wanneer u bijvoorbeeld op pallets dingen wilt fixeren, dan is folie een goede, snelle en veilige oplossing mits deze folie van de juiste kwaliteit is. Als u dan folie gaat bestellen dan wilt u uiteraard een site waar u van op aan kan en dat zij een kwaliteitsproduct leveren. Deze site biedt dan dé oplossing. Zij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Welke folie heeft u nodig?

Dankzij de website viv.nl, hebben wij een nieuwe leverancier gevonden voor het leveren van de voor ons noodzakelijke wikkelfolie. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze site omdat:

  • Zij een prima service verlenen.
  • ZIj ons een nette offerte hebben aangeboden.
  • Zij hun orders snel verwerken.

Mocht u op zoek zijn naar een goede en betrouwbare leverancier van verpakkingsmaterialen, dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen. Ontdek de vele mogelijkheden. Kijk daarom vandaag nog even op de site van dit bedrijf.