Zeer tevreden over Telgefixt in Delft

Logo Telgefixt

Ik ben zeer tevreden over de reparatie van Telgefixt in Delft. Een aantal dagen geleden had ik namelijk mijn telefoon bij deze telefoons zaak laten repareren. Ik had mijn telefoon tijdens het fietsen namelijk laten vallen waardoor het scherm was gebarsten en mijn telefoon niet meer aanging. 

Zeer veel zoekresultaten van verschillende telefoons zaken bij mij in de buurt 

Toen ik op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van telgefixt mij het meeste aan. De website van deze telefoons zaak is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat de telefoons zaak erg voordelige prijzen hanteert voor de reparaties die zij uitvoeren. Ook gebruikt het bedrijf alleen maar originele onderdelen voor de reacties die zij uitvoeren. Op de website zijn tevens ook erg veel zeer positieve reviews van voorgaande klanten vinden die allemaal erg tevreden zijn over de reparaties. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen.

iPhone reparatie

Net als veel voorgaande klanten ben ik ook erg tevreden over Telgefixt 

In de winkel werd ik erg vriendelijk en snel geholpen door een van de monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was erg snel en voor een voordelige prijs gerepareerd. Daarom raad ik het bedrijf net als veel voorgaande klanten aan iedereen in Delft aan die op zoek is naar een goede telefoons reparatie.