We hielden het sec op de kantoormeubelen

We hielden het sec op de kantoormeubelen

Het is bijna twintig jaar geleden dat ik een eigen bedrijf had, destijds opgericht met een van mijn beste vrienden. Helaas hebben we toen wat inschattingsfouten gemaakt en lukte het ons niet het bedrijf echt helemaal te laten floreren en zijn we voortijdig gestopt ermee. Je kan je dus misschien wel voorstellen dat ik enige huiveringen had toen ik een tijd geleden met mijn vrouw bedacht dat we wel een eigen bedrijf konden opstarten. Sowieso meng je dan het persoonlijke met het zakelijke en wist ik eerlijk waar niet of het onze relatie echt goed zou doen. Uiteindelijk hebben we toch de knoop doorgehakt en merk ik dat mijn zorgen overboord kunnen aangezien dit heel anders is, dat wij twee gewoonweg heel anders zijn, dan hoe mijn communicatie met mijn vorige business partner ooit was. Het gaat hartstikke goed en we vinden het beiden gewoon heel erg leuk. Inmiddels hebben we de zolder hier in huis ingericht als ons kantoor, waar we ook allebei zitten. We sloegen kantoormeubelen in, die we speciaal hebben uitgezocht op hun geschiktheid. Ik ben een boom van een kerel en mijn vrouw is zelfs nog wat aan de kleine kant. We wilden weliswaar matchende kantoormeubelen maar wel die, die gewoon afgesteld konden worden op onze toch misschien wat afwijkende maten. Het kantoor is nu echt heel mooi geworden, het is echt een eenheid gebleken. Ik vind het belangrijk dat we nu een vrij sereen kantoor hebben, want ik hou er echt niet van om afgeleid te worden door mijn omgeving. Dat gebeurt vrij snel en dus hebben we ons ingehouden met al te veel decoratie, hebben we het gewoon sec op de kantoormeubelen gehouden en dat schept rust – ik vind het heerlijk.