WBSO subsidie voor mijn onderneming

WBSO subsidie voor mijn onderneming

Ik was al een tijd bezig met het aanvragen van een WBSO subsidie, dit zou mij namelijk enorm verder helpen. Ik kwam via een kennis van mij terecht in de wereld van de WBSO subsidie en zag gelijk in dat dit voor mij gemaakt was. Zo kon ik innovatief ideeen uitvoeren en er geld in investeren, wanneer het daarna weer naar de markt zou kunnen gaan. Een WBSO subsidie was enorm belangrijk om mijn producten te laten groeien. Gelukkig had ik recht top een WBSO subsidie en kon ik gelijk aan de slag. Ik had ongeveer vier maanden, het spande erom of het zou lukken. Ik was dag in dag uit bezig met mijn prototype en concept, tot grote teleurstelling van mijn vriendin, die zag ik namelijk bijna nooit meer. Ik miste haar ontzettend natuurlijk, maar was ook enorm gedreven en kon niet meer stilstaan. Ik weet nog goed dat ik in die periode naar een verjaardag moest, het moest echt en ik besloot het maar gewoon te doen. Maar ik zat nog geen tien minuten en ik was al zenuwachtig, wat deden we hier? Wat heeft dit praten nou voor zin, waarom gaan we gewoon niet iets doen? Ik kan er nu wel om lachen, ik was echt ontzettend onrustig. Misschien ken je het wel, je zit dan in zo’n werkflow en je bent niet meer te stoppen. Daarnaast ben ik ook nog eens enorm perfectionistisch, ik stopte niet voordat iets perfect was. Ik vergat soms zelfs te eten, maar dit heb ik al snel aangeleerd. Mijn leven bestond uit werken, werken, werken, eten, even slapen en weer werken. En ik ben blij dat het toen zo was, want het heeft z’n vruchten afgeworpen. Alles is geslaagd en ik ben nu binnen. Ik leer nu pas weer ontspannen.