Waar vind je de beste Nintendo Switch aanbieding?

Waar vind je een Nintendo Switch aanbieding? Zoek wat rond op internet en weet dat je niet de volle pond hoeft te betalen als je toch van plan bent spellen te kopen. Er zijn namelijk spel bundels verkrijgbaar die zorgen dat je minder betaald voor de Nintendo Switch. En wist je dat veel zaken rond Black Friday in November flinke kortingen geven? Wellicht is het een idee om dat te kijken naar de perfecte Nintendo Switch aanbieding. Maar wat is een Nintendo Switch nu precies? En wat is een Nintendo Switch Lite? Wat zijn de verschillen?

Over Nintendo Switch

De Nintendo Switch kwam aan het begin van 2017 uit en is inmiddels razend populair. Met de Nintendo Switch kun je thuis achter je TV spelen, in de trein met behulp van een standaard en samen met je vrienden. Waar je maar wilt eigenlijk! Nintendo is een Japans bedrijf die ook zelf games maakt. Denk dan aan Super Mario, Super Smash Bros, Pokémon en The Legend of Zelda. Deze spellen zijn meestal geschikt voor alle mogelijke leeftijden. Zo gewelddadig dat kinderen er niet tegen kunnen, zijn ze echt niet. Maar ze hebben zeker wel de uitdaging die volwassenen nodig hebben. Ook kan een game als Super Mario nostalgische gevoelens oproepen die volwassenen sterk kunnen waarderen.

Over Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite kwam in 2019 uit en is niet op de TV aan te sluiten. Je speelt je games alleen op het apparaat. De joy-con controllers zijn bij deze variant niet los te koppelen en het scherm is ook iets kleiner. Er zijn minder losse onderdelen wat hem geschikter maakt voor jonge kinderen. En omdat hij minder mogelijkheden heeft, is het apparaat ook flink wat goedkoper. Een echte Nintendo Switch aanbieding dus! De Lite versie is wat compacter en lichter, dus je neemt hem makkelijk mee.