Voordelen van dockshelters op het laadperron

dockshelters

Voor werknemers is het laadperron een chaotische plek. Er gebeurd heel veel gedurende de dag. Het is dan ook belangrijk dat werknemers beschermd worden. Om ongevallen op de vloer te voorkomen. Maar zeker ook tegen weersinvloeden als regen, wind en temperatuur. Een dockshelter is dan een uitstekende oplossing met veel voordelen. Omdat de ruimte die tussen de vrachtwagen en het laadperron afgedicht zal worden. De vloer van een perron blijft hierdoor droog en stroef en warmte of kou gaan niet verloren. 

Zorg jij er ook voor dat werknemers veilig en efficiënt kunnen werken? Met dock shelter ga je dat zeker voor elkaar krijgen! De reden dat veel bedrijven er al voor hebben gekozen!

Geen last meer van weersinvloeden

Met een dockshelter heb je geen last meer van weersinvloeden. Dit heeft als voordeel dat de werkruimte schoon blijft. Dit geeft de productiviteit van een bedrijf een aanzienlijke boost. Er kan namelijk voortdurend worden doorgegaan. Door dag en nacht en met elk type weer. Je beschermt werknemers dus echt tegen de verschillende soorten invloeden waar je vaak niet direct rekening mee houd.

Een duurzame oplossing voor bedrijven

Een afgesloten ruimte zorgt ervoor dat je minder energie nodig hebt om deze te verwarmen of juist te koelen. Waarbij je ook nog een grote keuze in toepassingen hebt. Wanneer het om bijvoorbeeld een vries dock gaat kun je zelfs de keuze maken om de shelter te isoleren. Zo verlies je geen onnodige energie. 

Een veilige werkomgeving voor werknemers

Je wilt je werknemers natuurlijk een veilige werkomgeving bieden. Dat heeft voor je bedrijf ook een groot voordeel! Want op een veilige werkomgeving kan goed gewerkt worden en is de productiviteit een stuk hoger. Daar pluk je als bedrijf ook de vruchten van. Zo maakt een dock shelter van Dockequipment.eu de omgeving veiliger omdat er geen invloeden of openingen naar buiten zijn. Je hebt dus ook geen last van natte vloeren, bladeren op de vloer of andere ongemakken.