Voor de beste terras windscherm moet je bij Xterior zijn

windscherm

Een paar maanden geleden zocht ik naar een windscherm om mijn terras een nieuwe look te geven. Op internet zocht ik naar creatieve ideeën en kwam uiteindelijk bij Xterior terecht. Dit is een bedrijf die prachtige windschermen aanbiedt om je terras een frisse en nieuwe look te geven. Ze hebben heel veel verschillende terras schermen dus er is keuze zat. Het is kwalitatief er goed en de prijzen zijn ook vrij goed.

windscherm

Kom er achter welk windscherm de beste keuze is

Toen ik hun website voor het eerst bezocht zag ik zoveel verschillende schermen staan dat ik gewoon geen keus kon maken. Ik belde het bedrijf op en legde uit waar ik naar op zoek was. De vriendelijke medewerker aan de telefoon vroeg me om foto’s te sturen van het terras om zo het juiste advies te kunnen geven.

Even later kreeg ik via de mail een paar windschermen doorgestuurd die het beste bij het terras zouden passen. Ik ging langs om te kijken welke het mooist was en had me keuze eindelijk kunnen maken. De windschermen werden gemaakt en ik zou te hoor krijgen wanneer het klaar was. Voor ik het wist kreeg ik al een telefoontje dat de windschermen al klaar stonden.

windscherm

Met overtuiging kan ik zeggen dat dit bedrijf erg professioneel en betrouwbaar is. Ze weten wat ze doen en hebben voldoende ervaring. Xterior is echt een aanrader als je op zoek bent naar een frisse en nieuwe look voor je terras. Mocht je het ook lastig vinden om de juiste keuze te maken, neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Ik was echt tevreden met de service die ik kreeg. Altijd een snel antwoord. Mijn complimenten naar Xterior. Het terras heeft nu een frisse look gekregen waardoor ik meer klanten krijg.