Veilig opslaan van producten

Pacoma

Als bedrijf herken je het wel, je slaat producten en materialen op in de stelling. Na maanden heb je de materialen of producten nodig en haal je ze van de pallet af, helaas zit alles onder een dikke laag stof. Niet goed voor je materialen, en moet je het verkopen niet goed voor je klant. Door folie om de materialen heen te wikkelen met de palletwikkelaar ben je van dit probleem af, andere voordeel is dat de producten ook direct vastzitten op de pallet en er niet vanaf kunnen vallen.

Pacoma

Materialen altijd veilig in de stelling

Ook als er materialen moeten worden opgeslagen komt een palletwikkelaar goed van pas, losse materialen zijn niet handig om op te slaan op een pallet. Haal je de pallet uit de stelling dan is de kans groot dat de materialen vallen, en direct onbruikbaar zijn. Door ze vast te wikkelen in folie, ben je er zeker van dat alles veilig en compleet uit de stelling gehaald kan worden. 

Aan te passen naar gebruik

Ieder bedrijf heeft zijn specifieke wensen betreft machines, Pacoma.nl staat er bekend om dat zij ook een palletwikkelaar aan kunnen passen naar de behoefte van jouw bedrijf. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de technici meedenken wat de beste oplossing is, hierbij wordt natuurlijk het budget ook in de gaten gehouden. Of je nu een wikkelaar wil die halfautomatisch is, of een complete wikkelstraat waarbij je niets meer hoeft te doen. De machines zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes en mogelijkheden.