Vacature verkeersregelaar Rotterdam gezocht

Waar vind je die perfecte vacature voor verkeersregelaar in Rotterdam? Dat is wat je je tot voor kort afvroeg. Je wilde niet weer een baantje dat maar voor een paar dagen was maar je zocht vastigheid. Je had al meerdere keren op vacatures voor verkeersregelaars in je stad gereageerd, maar steeds was het weer heel snel afgelopen of bleek het uitzendbureau waarvoor je werkte het niet zo nauw te nemen met de uitbetalingen. Nu ben je via via terecht gekomen bij Team Intro, een uitzendbureau met vestigingen in Rotterdam en Den Haag, dat hoog scoort wanneer het gaat om de recensies die men in Google schrijft.

Een fijn intakegesprek

Toen je er binnenstapte, merkte je het meteen: er heerst een ongedwongen sfeer. Een hiërarchie is totaal niet voelbaar; iedereen loopt er in alledaagse kleding en doet normaal tegen elkaar. De mensen die via Team Intro werken, zijn gelijk aan de mensen die bíj Team Intro werken. Of je nu verkeersregelaar, bouwmaatje, bedieningsmedewerker, werkvoorbereider of sloper bent: op de vrijdagmiddagborrel is er geen verschil te bespeuren. Tijdens het gesprek werd er duidelijk gepraat en wist je: dit zit wel snor. Hier wil ik zomaar niet weg.

Snel geregeld

Maandag mag je al met een groep verkeersregelaars meelopen. Je moet nog wel een opleiding voor verkeersregelaar volgen, welke door Team Intro bekostigd wordt, maar toch voelt het al alsof je aan het werk gaat.