Uw ex weigert mee te werken aan het regelen van belangrijke zaken?

Toen mijn ex en ik gingen trouwen, was het voor ons niet te bedenken dat wij op een dag in een vechtscheiding terecht zouden komen. Wij hebben gemerkt dat wij al heel snel na ons huwelijk elkaar niet meer goed konden uitstaan. Ik vond dat mijn man heel erg dwingend werd en hij vond dat ik alle taken verzaakte. Wij hebben toen nog een aantal kinderen gekregen omdat wij dachten dat dat ons huwelijk wel goed zou doen. Dat was natuurlijk niet het geval en op een gegeven moment wilde ik dan hoe dan ook scheiden. Ik heb toen gezegd dat ik de kinderen mee zou nemen omdat hij echt niet voor hen kon zorgen, maar mijn ex weigert mee te werken aan deze constructie. Mijn ex weigert mee te werken omdat hij vindt dat ik de kinderen van hem afneem. Ik vind dat kolder van het reinste soort omdat ik gewoon in dezelfde straat blijf wonen dus hij kan de kinderen binnen een minuut zien wanneer hij dat wil, maar mijn ex weigert mee te werken en dat is voor mij heel vervelend. Ik moet namelijk wel toestemming hebben om de kinderen bij mij in huis te laten wonen en ik ben daarom gaan kijken wat ik nu moest gaan doen. Wanneer ik namelijk niets zou doen, dan zouden de kinderen daar alleen maar last van hebben en dus ben ik gaan kijken wat ik moest doen. Mijn ex weigert mee te werken omdat hij vindt dat ik hem niet genoeg betrek in mijn plannen. Dat is allemaal onzin, maar ik wilde toch graag hem het idee geven dat ik hem mee laat denken. Ik heb  echter gemerkt dat dit ook niet werkt, mijn ex weigert mee te werken omdat hij blijft zeggen dat het allemaal tegen zijn wil ingaat. Ik ben daarom gaan kijken wat ik nog kon doen om te zorgen dat ik toch met mijn kinderen in de woning kon gaan wonen. Toen ik ging googelen op ‘ex weigert mee te werken’ ben ik uiteindelijk op de site van vervangende-toestemming-zaken.nl terechtgekomen. Deze site is uitermate interessant voor mensen die in hetzelfde schuitje als ik zitten. Hier kunt u goede informatie vinden en ik ben daarom ook blij dat ik deze pagina gevonden heb.

Mijn ex weigert mee te werken, maar ik blijk hem niet nodig te hebben

Ik ben blij dat ik op de site vervangende-toestemming-zaken.nl terecht ben gekomen omdat ik gemerkt heb dat deze mensen er alles aan gedaan hebben om dergelijke moeilijke kwesties te verlichten. Mocht u daarom ook iets willen regelen, maar uw ex weigert mee te werken, dan kunt u hier ook een keer op de site gaan kijken. U zult zien dat deze pagina u veel verder kan helpen omdat men hier goed laat zien dat er nog mogelijkheden zijn.

Mijn probleem is opgelost

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb omdat:

  • ik hier een schat aan informatie gevonden heb
  • Deze pagina mij handvatten heeft aangereikt om mijn probleem op te lossen
  • Ik nu geen conflict meer heb met mijn ex

Ik kan u aanraden om gelijk even door te klikken naar deze site.