Uw bedrijf in de spotlights met een lichtbak van Bosman

Een onderneming die opvalt, trekt sneller meer klanten. Dat weet iedere ondernemer. Is het u weleens opgevallen dat u eerder kijkt naar een bedrijf met opvallende lichtreclame aan de gevel? Het trekt namelijk, bewust of onbewust, altijd de aandacht van potentiële klanten. Een lichtbak Lichtbakken van Bosman kan hier uitkomst bieden. Door uw bedrijfsnaam mooi op de gevel van uw bedrijfspand te laten schijnen zet u uw bedrijf letterlijk in de spotlights en zullen voorbijgangers ook naar uw bedrijfsnaam omkijken. De interesse is gewekt. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw klanten overtuigen van uw vakmanschap.

Lichtbakken in alle soorten en maten

Enkelzijdige lichtbakken Lichtbakken, dubbelzijdige uitsteekbakken of misschien een van de specials? Het is nog slechts een greep uit het uitgebreide assortiment lichtbakken bij Bosman. Heeft u bijvoorbeeld een luifel aan uw gevel? Dan zorgt Bosman ervoor dat de Lichtbakken hier precies onder passen. Natuurlijk straalt ook deze lichtbak gewoon aan twee zijden licht uit. Of doe eens gek en kies voor een ronde, ovale of een andere vorm Lichtbakken! Misschien wel een ruit of hart? Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. 

Lichtbak op het dak?

Dagelijks zijn de montageteams van Bosman onderweg om op verschillende locaties lichtbakken Lichtbakken te plaatsen. Natuurlijk komen ze ook graag bij u langs. De monteurs van Bosman zijn zo ervaren dat het hen niet uitmaakt op welke ondergrond u uw Lichtbakken wilt plaatsen. Lichtbakken op het dak? Geen probleem!

(Licht)bakken met ervaring

Bosman Letters levert al Lichtbakken sinds 1970. Oorspronkelijk begon het als letterbedrijf en verkocht Bosman standaard plakletters en PVC-letters, maar in de loop van de jaren hebben ze het productenaanbod fors uitgebreid en zijn ze de producten ook zelf gaan installeren. Hierdoor is een bandbreedte met een hoge dekking ontstaan, waardoor de klant nagenoeg alle sign activiteiten bij één bedrijf onder kan brengen.