Plastic bekers kopen?

Packaging Direct

Plastic bekers zijn voor verschillende gelegenheden erg handig. Het scheelt bijvoorbeeld afwassen, maar het is ook zo opgeruimd na bijvoorbeeld een feestje. Je kan in één keer alle plastic bekers weggooien zonder dat je alle glazen op moet wassen en weer opruimen. Daarbij zijn plastic bekers bijvoorbeeld ook handig voor in verschillende koffieautomaten. Er zijn natuurlijk nog veel automaten waar het bekertje er vanzelf uit komt zodra er op een knop wordt gedrukt. Al met al, genoeg redenen om plastic bekers aan te schaffen. Ga jij dusplastic bekers kopen? Bezoek dan nu Disposabledirect.nl.

Het assortiment plastic bekers

Bij Disposabledirect.nl zijn er verschillende soorten plastic bekers verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit normale plastic bekers, maar zijn er ook speciale automaat bekers te koop. Deze plastic bekers zijn allemaal verkrijgbaar in grote aantallen. Zo kan je meteen weer even vooruit met de plastic bekers. Bij Disposabledirect.nl kan je ook meteen de overige benodigdheden aanschaffen zoals suiker en roerstaafjes.

Jouw persoonlijke plastic beker

Het is ook mogelijk om een plastic beker te personaliseren. Bedruk hier bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op om het wat mooier te maken. Daarbij is dit ook een vorm van marketing en kan je hierdoor beter je doelgroep bereiken. De bekers kunnen bedrukt worden in 6 kleuren. Lever zelf een bestand of vraag of zij een ontwerp voor je maken.

Overige vragen

De producten zijn gemakkelijk te bestellen via de website waarop alles per categorie is ingedeeld. Hierdoor is er een goed overzicht met alle producten. Buiten alle bekers, glazen, servies en bestek zijn er ook bakjes, cups, schalen en folies te bestellen. Alles kan je dus gemakkelijk in één keer bestellen. Bestel dit voor 13:00 uur zodat je het de dag er na al in huis hebt. Heb je nog vragen over alle producten of over het bedrukken van de plastic bekers? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen wat je nodig hebt.