Op zoek naar een uitdagende opleiding? Dan is opleiding projectmedewerker iets voor u!

Wilt u graag de opleiding projectmedewerker doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden de opleiding projectmedewerker aan voor iedereen! Of u nou oud of jong bent, wij helpen iedereen. Mocht u nou secretarieel medewerker, receptionist(e), telefonist of bedrijfsadministratief medewerker willen worden? Dit zijn allemaal mogelijkheden met de opleiding projectmedewerker. Wij geven u tijdens de opleiding ondersteuning en begeleiding op maat. U kunt bij ons de opleiding volgen in de avond, in de ochtend of op andere momenten van de dag. U heeft voor deze opleiding geen specifieke vooropleiding nodig.

Wanneer u zich inschrijft voor deze opleiding wordt u ontvangen door ons vriendelijke en enthousiaste personeel. Wij zullen een kort gesprekje hebben en u vertellen wat de opleiding precies inhoud. Veel mensen zijn bang dat ze wanneer ze een opleiding hebben afgerond dat ze dan zonder werk komen te zitten omdat er geen werkgelegenheid is in die branche. Bij deze opleiding hoeft u hier niet bang voor te zijn. Nederlands heeft op dit moment 1,2 miljoen mensen die werkzaam zijn in de administratieve sector. Dit zal ook niet minder worden omdat elk bedrijf verplicht is om een extern administratief persoon in de hand te nemen voor projecten als een jaaropgave. Er zal dus altijd werk blijven in deze sector.

Bent u geïnteresseerd in de opleiding projectmedewerker? Kijk dan op onze website of kom bij ons langs voor meer informatie! Wie weet zien wij u binnenkort bij ons op school!