Met LinkedIn uitbesteden kan je effectief jouw klanten benaderen.

LinkedIn is een krachtig sociaal netwerk voor professionals. Om zijn kracht te benutten en verkoop te genereren, is het noodzakelijk om daar een opmerkelijke aanwezigheid te verzekeren. Focus op het uitbesteden van accountmanagement op LinkedIn.

LinkedIn is een sociaal netwerk gewijd aan professionals. Jouw klanten, partners, leveranciers… en zelfs jouw medewerkers kunnen aanwezig zijn. Slim aangepakt, LinkedIn kan ook een uitstekende zakelijke marketing tool zijn. Maar hiervoor is het absoluut noodzakelijk om een ​​paar voorwaarden te volgen: wees proactief, verspreidrelevante inhoud, reageer op inhoud die betrekking heeft op jouw werkterrein, zorg voor een publicatiefrequentie.

In welke gevallen moet je het beheer van jouw LinkedIn uitbesteden?

Als je al op LinkedIn zit

Als je al een LinkedIn-account hebt , kun je jouw aanwezigheid optimaliseren door te profiteren van de expertise van een bedrijf dat gespecialiseerd is in community-animatie , zelfs professionele. Bovendien kan ze dankzij haar ervaring een diagnose stellen en de sterke punten, maar ook de zwakke punten benadrukken. Allemaal om meer impact te geven aan de acties op LinkedIn.

Zoals hierboven vermeld, kan LinkedIn een zeer opmerkelijke zakelijke hefboom zijn. dat weet misschien nog niet hoe je de kracht van dit netwerk moet benutten. Je hebt bijna geen tijd meer of misschien begrijp je de innerlijke werking van dit professionele sociale netwerk gewoon niet . Het uitbesteden van het beheer van de aanwezigheid op LinkedIn geeft je het voordeel van operationele ondersteuning. Waak over de gemeenschap en jouw markt.

Creëer en verspreid, inhoud met een hoge toegevoegde waarde om na verloop van tijd een imago van een expert te creëren. Communiceer effectief met de klanten of partners. Vind gekwalificeerde contacten die verkoopcijfers kunnen genereren . Aan de andere kant moet worden opgemerkt dat je voor een soepel verloop van uitbestedingsactiviteiten goed gedefinieerde specificaties moet opgeven.

Als je nog niet op LinkedIn bent

Zit je nog niet op LinkedIn en maak je nog niet gebruik van LinkedIn uitbesteden, maar wil je dit netwerk gebruiken om nieuwe gekwalificeerde contacten te vinden, dan kun je dit uitbesteden. We hebben het ook over de professionele pagina op LinkedIn. Samen kun je ermee rijden. Je helpt bij het creëren van content, het genereren van contacten, het modereren van commentaren en het verwerken van berichten.

Outsourcing van LinkedIn beheer: de voordelen

LinkedIn uitbesteden kan een zeer krachtig sociaal netwerk dat merken gebruiken om inkomsten te genereren . Het is echter tijdrovend om op dit professionele sociale netwerk te zijn en beperk je in jouw mogelijkheden. Een van de voordelen van outsourcing: tijd hebben voor taken met een hogere toegevoegde waarde. Door een beroep te doen op een dienstverlener die gespecialiseerd is in community management of een community manager, ben je gegarandeerd altijd actief op LinkedIn en laat je jouw expertise in jouw vakgebied gelden en verbetert je jouw reputatie.