Maak je collega’s blij met deze 3 lekkernijen

Sinterklaasgeschenken

Er zijn veel lekkernijen tijdens de sinterklaas periode. Van strooigoed tot speculaas, iedereen vindt wel iets lekker in deze tijd. Maak je collega’s blij met een heerlijke sinterklaaslekkernij. Deze lekkernijen zijn te vinden op Sinterklaasgeschenken.

Chocoladeletters

Chocoladeletters zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt natuurlijk alle letters, maar daarbij zijn er ook weer heel veel smaken. Chocoladeletters zijn meestal massief in verschillende smaken. Melk, puur en wit komen het meeste voor, maar er komen steeds meer andere smaken op de markt. Denk aan karamel-zeezout of cookie-fudge. Ook is het mogelijk om je eigen logo of ontwerp op de chocoladeletter te laten zetten. De massieve letters zijn het meest bekend, maar er zijn ook heel veel marmeren letters met bijvoorbeeld praliné of nutella erin. 

Je kunt bij ons ook woorden maken van 2 of 3 letters of afkortingen van een bedrijfsnaam. Die komen dan in een geschenkdoos en kunnen zo worden meegegeven aan een klant of collega.

Banketletters

Een letter, cijfer of toch een staaf? Het is lastig, maar er is genoeg keuze tussen al het banket. De ene letter is makkelijker te maken dan de andere, maar wij gaan geen uitdaging uit de weg. De makkelijke letters zijn de letters die uit 1 staaf bestaan, dus bijvoorbeeld de G en de S. Moeilijkere letters bestaan uit 2 of meer delen, zoals de H en de K. Onze banketletters kun je personaliseren met een eigen logo of tekst.  Zo is het een leuk geschenk om te geven aan klanten en relaties. We kunnen ze leveren in 2 verschillende dozen, een rode in sinterklaas stijl of in een chique witte verzenddoos. In een doos zit standaard 1 letter, maar het is ook mogelijk om voor een doos te kiezen met 3 letters.

Strooigoed

Iedereen kent de kruidnootjes wel, de bruine koekjes om uit te delen, mee te strooien of om lekker zelf van te genieten. Meestal zitten tussen de kruidnootjes nog allemaal andere lekkere dingen. Schuimpjes, tumtums en vruchtenhartjes komen vaak voor tussen de kruidnoten en maken het strooigoed helemaal af. 

Pepernoten mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens sinterklaas. De pepernoot wordt vaak verward met de kruidnoot, maar dat is echt niet hetzelfde. De kruidnoot zijn de halve speculaasbolletjes en de pepernoot is de zachte van de twee. Die lijkt meer op taaitaai en is zoeter.