Kerstpakkettenplaza is de website voor jouw kerstpakket

Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza is de website voor jouw bedrijf, om de perfecte kerstpakketten te vinden. Zo heb ik voor mijn personeelsleden ook bij dit bedrijf een pakket uitgezocht voor mijn medewerkers. Dit doe ik dan ook al een aantal jaren bij deze onderneming. Mijn medewerkers waarderen ieder jaar weer het kerstpakket. kan ook niet anders want de pakketten die dit bedrijf heeft zijn allemaal even mooi. Zo is de keuze in pakketten echt reuze en de prijzen zijn ook verdeeld. Als je een klein bedrijf hebt, snap ik dat je geen duur pakket aan jouw medewerkers kan geven. Bij deze onderneming hebben zij leuke kleine pakketten die ook nog eens zinvol zijn. Vanaf vijf euro heb je al een leuk cadeau voor jouw medewerkers. Voor mijn bedrijf kies ik een iets grotere pakket uit voor de medewerkers. Dit bedrijf steunt ook de goede doelen. Bij ieder pakket die zij verkopen gaat een klein bedrag naar een goede doel.

Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza en zijn tien zekerheden

Dit bedrijf is zo zeker van zijn kunnen dat zij de tien belofte’s hebben. De tien belofte’s zijn:

  • Grootste assortiment én voorraad kerstpakketten
  • Laagste prijsgarantie
  • Meer dan 25.000 tevreden relaties
  • Volledig  gecertificeerd
  • Stipte levering in binnen- en buitenland t/m 23 december
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Beste service

Dit was dan ook een van de vele reden dat ik hier de kerstpakketten besteld bij dit bedrijf. Mijn medewerkers zijn het ook dubbel en dwars waard ieder jaar weer. Dit jaar ben ik eens gegaan voor een Rituals kerstpakket. Zo weet ik zeker dat iedereen dit erg gaat waarderen. Ook omdat mijn bedrijf dit jaar een grote groei heeft gemaakt zijn mijn medewerkers het dit jaar zeker waard voor een mooi kerstpakket. Kerstpakkettenplaza is dan ook zeer goed en kon deze aanrader jullie dan ook niet onthouden.

Kerstpakkettenplaza