Jaagers en Magento

Jaagers en Magento vormen een goede combinatie. Zoals op deze site beschreven staat is Magento een zeer compleet open source-pakket. Magento stelt gebruikers in staat om tegen relatief lage kosten een webwinkel operationeel te krijgen. Echter, Magento is ontwikkeld voor de massa, niet voor een specifieke klant. De koppeling maken tussen de kracht en professionaliteit en het leveren van specifieke oplossingen voor de klant, dat is waar Jaagers goed in is.

Jaagers helpt haar klanten van massa naar maatwerkoplossingen

Magento is een zeer compleet webshop-pakket. In de regel sluit Magento voor 70% aan bij de wensen van een klant. Bij Jaagers zorgen we ervoor dat de een Magento-webwinkel niet voor 70%, maar voor 100% aansluit bij de wensen van de klant.

Jaagers doet dit door specifieke modules te ontwikkelen die aan Magento gekoppeld kunnen worden. Zo hoeft het wiel niet twee keer opnieuw uitgevonden te worden, maar wordt ervoor gezorgd dat het bestaande wiel op uw ‘wagen’ past.

Jaagers zorgt voor haar klanten: zowel voor als na de realisatie

Jaagers denkt graag met haar klanten mee. Dat doen we voordat we een webwinkel realiseren. We presenteren nieuwe oplossingen en attenderen klanten op mogelijkheden die op het eerste gezicht niet voor de hand liggen. Zo openen we nieuwe werelden voor onze klanten. Jaagers laat haar klanten na het ontwikkelen van een website echter niet los. We blijven met onze klanten meedenken om zo accuraat mogelijk in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en kansen. Uiteraard bepaalt de klant zelf de mate waarin wij meedenken.