Hulp nodig bij het fiscale gedeelte van uw import? Wij helpen u graag met bijvoorbeeld Article 23!

Wanneer u producten importeert komt hier een hoop bij kijken, dit zijn uiteraard niet de leukste dingen om te doen, daarom helpen wij u hierbij met bijvoorbeeld het toepassen van Article 23. Article 23 is een regeling uit het wetboek, deze is zeer ingewikkeld en heeft een hoop kleine lettertjes, haken en ogen. Daarom helpen wij u graag bij het regelen van uw import, zo voorkomt u dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer u niet ervaren bent met Article 23 is een zeer ingewikkelde regel waar veel bedrijven mee de fout in gaan.  

Het voordeel van onze diensten :

  • Wij zorgen ervoor dat u geen onaangename verrassingen krijgt.
  • Wij nemen alle zorgen van u over en zorgen dat uw levering altijd in orde is.
  • Wij regelen uw BTW aangifte
  • Wij zorgen dat al uw papieren in orde zijn en dat uw producten zo snel mogelijk worden geleverd.
  • Wij kunnen uw producten ook in een tijdelijke opslagplaatsen, wanneer u deze dan nodig heeft kunt u deze gewoon ophalen.

Mijn ervaring met Article 23

Ik ben zeer tevreden over de service die ik krijg van het bedrijf. Ik heb toen ik net mijn bedrijf een keer de fout gemaakt om geen rekening te houden met Article 23. Hierdoor moest ik een grote geldsom betalen. Ik heb per direct een bedrijf in de hand genomen om alles voor ons te regelen. Sinds het moment dat ik bij dit bedrijf zit heb ik nooit meer problemen gehad met Article 23. Ik ben erg tevreden en zou het bedrijf aan iedereen aanraden!