Hou altijd een extra deo in je locker

locker 6

Op veel plekken staan smart lockers die je maar een paar uur gebruikt. Dit is bijvoorbeeld bij zwembaden zo. Die locker is dan niet specifiek van één persoon. Als jij naar het zwembad gaat kies je op dat moment een locker uit die je dan tijdelijk gebruikt. Op andere plekken heb je een locker die voor een langere tijd van jou is. Als jij een eigen locker hebt is een goede tip om er deo in te bewaren. Je weet nooit wanneer je veel gaat zweten. Van zweten kan je niet zo fris van ruiken en soms zie je ook zweet plekken in je kleding. Een doe komt dus vaak goed van pas.

Maak een foto van je locker

Als je in de sportschool een locker gaat gebruiken, kies je vaak random een locker uit die nog vrij is.

lockers met pincode zijn ideaal om je spullen in te bewaren. Je kan alleen tijdens het sporten nog wel eens vergeten welke locker nou van jou is. Je kan van te voren een foto maken van je locker. Vaak staan op de locker een cijfer. Als je van die cijfer een foto maakt, kan je hem na het sporten makkelijk terug vinden. Dan hoef je alleen maar even in je filmrol te kijken.

Met een locker heb je bijna geen tas meer nodig

Als je een locker op kantoor hebt staan heb je eigenlijk geen tas meer nodig. Je kan alle spullen die je nodig hebt namelijk gewoon op je kantoor laten liggen. Het enige wat je nog mee moet nemen zijn je sleutels, portemonnee en telefoon. Die kan je natuurlijk niet op kantoor laten liggen. Die je heb je waarschijnlijk na werktijd ook nodig. Als je geen lunch op kantoor kan kopen, moet je ook lunch meenemen. Dan zou je een kleine tas mee kunnen nemen. Je hebt in ieder geval een veel kleinere tas nodig dan normaal!