Hoe schakel je een incassobureau in?

Hoe schakel je een incassobureau in

Een incassobureau inschakelen is een grote, maar belangrijke stap in de continuïteit van een onderneming. Maar hoe schakel je een incassobureau in? Wat komt er allemaal bij kijken en waar moet je rekening mee houden?

Hoe schakel je een incassobureau inWanneer en hoe schakel je een incassobureau in?

Een incassobedrijf schakel je in wanneer de klanten hun rekeningen niet willen betalen. Wanneer na herinneringen en aanmaningen nog steeds de factuur niet betaald is, kun je tot incasso overgaan. Je geeft de vordering dan in handen van een incassobureau, zij zorgen er vervolgens voor dat de rekening(en) betaald worden. Maar hoe schakel je een incassobureau in? Zeker wanneer je een startend bedrijf bent, kunnen we ons voorstellen dat je hierover vragen hebt En hoe kies je een betrouwbaar incassobureau? Wanneer je er aan zit te denken om te gaan samenwerken met een incassobureau zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Wie zijn de debiteuren bijvoorbeeld? Zijn dat bedrijven of particulieren? Wanneer het om consumenten gaat, gelden er namelijk hele andere regels dan voor bedrijven.

Een betrouwbaar incassobureau, jouw vorderingen in goede handenHoe schakel je een incassobureau in

Wanneer klanten niet betalen is dit erg vervelend. Wanneer je een betrouwbaar incassobureau inschakelt, hoef je je geen zorgen meer te maken. Billincasso is een betrouwbaar incassobureau die landelijk opereert. Zij werken op basis ‘no cure no pay’, betaald de klant niets? Dan ben je hun ook niks verschuldigd. Geen vervelende risico’s dus! De dienstverlening van Billincasso kenmerkt zich door:

  • Jarenlange ervaring, meer 9000 tevreden klanten
  • Op basis van no cure no pay, snel en effectief
  • Persoonlijk contact met de debiteuren: samen met hun zoeken naar een oplossing

Ben je bang dat je klanten kwijtraakt wanneer je een incassobureau inschakelt? Dan kun je ook kiezen voor een pre incasso service. Zij sturen dan kosteloos een laatste aanmaning naar jouw debiteur, wanneer deze niet betaald, zetten zij de zaak om naar een incasso opdracht. Bij Billincasso weet je zeker dat jouw vorderingen in goede handen zijn.