Heeft u een professionele Spanje transport specialist nodig?

Mijn opa en mijn oma genieten heel erg van het leven. Ze kiezen er dan ook voor om elk jaar een paar maanden in Spanje te vertoeven. Ik geef ze geen ongelijk. Ze hebben beiden jarenlang hard gewerkt en zijn nu met welverdiend pensioen. En als het weer in nederland dan zo slecht is, dan kan je maar beter in spanje zitten toch? Nu hadden ze dit jaar een huis daar gekocht, waardoor ze dit jaar meer spullen vanuit hier mee wilde nemen naar daar. Het bijboeken van koffers was geen optie, want dan zouden ze daar ook mee moeten slepen en de spullen pasten waarschijnlijk niet in een koffer. Mijn moeder had al geopperd een keer te rijden, maar dit kon pas over enkele maanden dus dit was voor mijn opa en oma eigenlijk te laat. Daarom opperde ik dat ze wellicht konden kijken om vanuit spanje een transport te sturen door specialist die hier verstand van had. Dit leek mijn opa en oma wel wat, maar ze waren wat huiverig over wie ze daar dan voor moesten inhuren en of dit wel betrouwbaar was. Er zaten namelijk ook wat waardevolle spullen tussen, dus dit moest dan wel naar spanje met een transport door een specialist die betrouwbaar was. Ik beloofde opa en oma dat ik wel even online ging kijken wat de mogelijkheden waren en of ik een goed bedrijf zou kunnen vinden. Tijdens het zoeken naar een bedrijf in spanje wat transport deed en hier specialist in was, stuitte ik op de website bta-international.com . op deze website werd direct duidelijk dat dit bedrijf transporten deed op regelmatige basis en hier dus veel ervaring in had. Het fijne aan de website vond ik dat ze heel veel informatie gaven waar ik wat aan had. Ook zag ik daarnaast dat het bedrijf al sinds 1993 werkzaam was en dit gaf mij vertrouwen. Want een bedrijf wat al zo lang bestaat moet wel goede dingen doen en betrouwbaar zijn. Ook kon ik op de website direct een prijs berekenen en ik zou als ik het wilde binnen een uur een vrijblijvende offerte kunnen ontvangen. Dit leek mij wel wat. Ik besloot daarom alle gegevens in te vullen en te wachten op de offerte.

Je spullen naar Spanje met een transport door een specialist? Dat kan op deze website

Ik kreeg na het aanvragen van de offerte inderdaad binnen een uur de offerte al binnen. De prijs was zeer gunstig om helemaal naar spanje te gaan met transport door een specialist. Ik liet de prijzen aan mijn opa en oma weten en gaf hun alle informatie die de website ook gaf. Zij hadden er inmiddels ook vertrouwen in gekregen en gaven mij aan dat ik het transport kon gaan boeken. Dit ging erg gemakkelijk en op de dag dat opa en oma naar spanje gingen stond het transport van de specialist ook klaar!

Veel ervaring en vriendelijk personeel is wat dit bedrijf goed maakt

De spullen zijn heel goed aangekomen in spanje met het transport door de specialist. Mijn oma en opa en ik kunnen dit bedrijf dan ook alleen maar aanraden om de volgende redenen:

  • de goederen naar spanje brengen met transport door een specialist was zeer gunstig geprijsd
  • De medewerkers die hielpen waren zeer vriendelijk
  • De website gaf veel informatie en was makkelijk te bezoeken

Bent u ook opzoek naar transport naar Spanje of Portugal? Neem dan zeker een kijkje op deze website.