Heb jij led verlichting magazijn?

led verlichting magazijn

Heb je nog TL verlichting? Tijd om het te vervangen naar led verlichting magazijn en dan kan er veel bespaard worden op de energiekosten. Maar je kunt ook veel besparen op het onderhoud van je magazijn. Het draagt ook bij aan een veilige werkomgeving en het bevordert de productiviteit. Maar het zorgt ook voor een verlaging van het ziekteverzuim. Ook van belang om te weten is dat LED geen schadelijke stoffen bevat. Redenen genoeg om je er snel in te verdiepen en na te gaan wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Mogelijkheden led verlichting magazijn

Wil je graag de armaturen helemaal vervangen en dan nieuwe armaturen laten plaatsen? Of wil je de bestaande armaturen renoveren of ombouwen naar magazijnverlichting? Het kan allemaal en het is goed dat je je daar in gaat verdiepen. Als je namelijk voor de eerste optie kiest dan moet je wel rekening houden met een langere terugverdientijd. Een goed moment om na te gaan wat je budget is en dan kun je kijken wat led verlichting magazijn je gaat kosten en op gaat brengen.

 Er zijn namelijk heel wat voordelen die je gaat ervaren als je de keuze eenmaal hebt gemaakt. Door te kiezen voor LED magazijnverlichting zijn er erg veel voordelen op te merken. Er is sprake van een gemiddelde energiebesparing en CO2 reductie van 65%, besparing op onderhoud door de langere levensduur en de productiviteit en concentratie op de werkvloer wordt verbeterd.