Groot geluk met website optimalisatie

Groot geluk met website optimalisatie

Omdat mijn website nog liep naar verwachting besloot ik website optimalisatie te starten bij een goed bedrijf. Ik had al eerder van dit bedrijf gehoord via een goede vriend van mij, hij vertelde mij over website optimalisatie en dit klonk mij goed in de oren. Ik moest ook eerlijk zijn, veel snapte ik nog niet van het internet. Ik wist hoe ik een goede website moest hebben, maar online marketing ging mij net een stapje te ver. Toen ik bij Kalyan, het bedrijf, terecht kwam. Ze hebben mij echt een wereld laten zien waar ik nog nooit van had gehoord, maar feitelijk kwam het er op neer dat website optimalisatie zorgt voor het genereren van meer bezoekers en dus ook meer klanten. Mijn website optimalisatie bestond eigenlijk uit zoekmachine optimalisatie en e-mail beheer. Kaylan heeft er voor gezorgd dat ik zichtbaarder werd in zoekmachines, door middel van SEO teksten en keywords plus relevante blogs en linkbuilding. Mocht je deze termen niet kennen en toch een website beheren, raad ik je aan om ook bezig te gaan met website optimalisatie. Het heeft veel resultaat opgeleverd bij mij, ik heb door de website optimalisatie meer bezoekers en meer klanten, het is onwijs gestegen. Ook krijgen mijn vaste klanten nu wekelijks een e-mail, een soort nieuwsbrief waardoor ze op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Ik heb hier tot dusver alleen nog maar positieve reacties op gehad. Het werk is nu verdubbeld, waardoor ik er zelfs over nadenk om meer medewerkers aan te gaan nemen. Wat online marketing al niet kan doen. Vooral in mijn vakgebied is het nog niet echt zichtbaar wat website optimalisatie is, ik ben er dan ook druk mee bezig om dit te verkondingen aan mijn collega’s, het bereik is hiermee veel groter waardoor je jezelf beter in de markt positioneert.