Gebr. Vermeer Industrial Movements heet je welkom

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Dankzij Gebr. Vermeer Industrial Movements hebben wij kunnen verhuizen. Onze grote machines, die in de fabriek stonden, moesten verplaatst worden naar het nieuwe pand. Echter hebben wij zelf hier niet de middelen voor om het te realiseren. Erg vervelend aangezien er recent al een machine kapot is gegaan omdat wij het hadden geprobeerd te verhuizen. Zo heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee wellicht kan helpen. Het moest dan wel in een korte periode gebeuren, maar daar maakte ik mij het minst zorgen om.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Mijn zoektocht online leidde mij naar de website van Gebr. Vermeer Industrial Movements. Bij dit bedrijf is het mogelijk om een offerte op te vragen zodat je precies weet wat de kosten gaat worden. Dit is voor mij erg fijn aangezien ik er niet op zit te wachten dat de kosten te hoog wordt. De offerte heb ik opgevraagd en deze kreeg ik al snel terug.

Gebr. Vermeer Industrial Movements werkt

De kosten die zij hanteren zijn erg aan de lage kant. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om akkoord te geven. De datum werd gepland en op die dag stonden zij netjes bij ons op de stoep. De machines werden ingepakt voor transport en vervolgens gingen zij aan de slag. In een mum van tijd stonden de machines op de vrachtwagen en gingen zij op weg. Bij aankomst bij het nieuwe pand werden de machines op de juiste plek geplaatst en daar zijn wij erg tevreden over.