Fotobehang voor marketing en reclame

fotobehang

Airtex: naadloos behang in zeer grote maten

Opvallende binnenreclame maken kan op vele manieren. U kunt daarvoor posters, beeldschermen en grote letters (freesletters, doosletters) inzetten om de aandacht te trekken. Maar er is meer: wij vragen hier graag uw aandacht voor Airtex fotobehang en vertellen u hier graag meer over.

Wat is Airtex fotobehang?

Airtex fotobehang is een behangsoort die veel gebruikt wordt als wandbekleding. Ook voor privégebruik in woningen. Omdat Airtex behang in één stuk wordt geprint, heeft dit behang geen naden. U kunt dit behang in één stuk op de muur plakken. Airtex naadloos behang kunt u gebruiken op eigenlijk alle soorten muren en wanden.

Airtex behang voor marketing doeleinden

Bij en goede producent van reclame materialen kunt u in veel gevallen ook terecht voor Airtex behang. Dit behang wordt dan geheel naadloos gemaakt op hoge resolutie-printers. En dan is dit behang uitermate geschikt voor commerciële doeleinden. Omdat dit behang geen storende naden heeft, is eigenlijk iedere afbeelding op dit behang te printen en op de muur te plakken. Bij een goede reclame producent kunt u vaak kiezen uit duizenden afbeeldingen en/of behangpatronen. Maar iedereen staat hierbij vrij om eigen ontwerpen aan te leveren. Kortom: met het naadloze Airtex behang is echt heel erg veel mogelijk!

Marketing met Airtex fotobehang?

Met Airtex fotobehang kunt u prima uw marketingactiviteiten ondersteunen. Het is een krachtig middel voor bedrijfs- of productpromotie door de ruime kleuren, afbeeldingen en tekstmogelijkheden. Airtex fotobehang is hiermee ook zeer geschikt voor het uitvoeren van lokale marketingcampagnes in lokale winkels. Maar u kunt het ook gebruiken op bijvoorbeeld beurzen en/of evenementen. Het behang is zeer licht van gewicht, duurzaam en gemakkelijk op muren en wanden aan te brengen. De voordelen van Airtex naadloos behang zijn:
  • Naadloos behang uit één stuk
  • Waterafstotend
  • Brandvertragend B1 / M1
  • Uv-licht bestendig
  • Scheurt en kreukt niet en is krasvast
  • Printbaar tot 5 meter hoog!

Meer blogs over promotiemateriaal

Wilt u meer lezen over promotiemateriaal en reclame? Lees dan hier onze andere blogs.