Flowbot voor E-sports, een toegevoegde waarde?

Een flowbot, is zoals bij vele bekend, een chatbot die je op de juiste pagina brengt binnen de website of webshop. Dit zou dus ook zeker toepasselijk kunnen zijn binnen de markt van E-sports, hieronder zullen er een paar voorbeelden genoemd worden waarom dit geschikt kan zijn. Meer informatie over flowbots kun je hier vinden, op de website van een bedrijf die flowbots maakt, namelijk Chatkracht.

Verschillende E-sports platformen

De flowbot kan je de juiste weg wijzen op de site van een e-sports organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende platformen op het gebied van e-sports, bijvoorbeeld Playstation, PC of Xbox. Verder zijn er ook veel meer platformen, die weergegeven zouden kunnen worden onder overig. Een flowbot helpt je zo om de weg te vinden op een e-sports website, zodat je het juiste platform kan vinden in een korte tijd! De flowbot kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht.

Verschillende games binnen de e-sports wereld

Ook kan de flowbot op andere manieren bijdragen. Er zijn genoeg andere verschillende onderwerpen binnen e-sports, zoals games. Denk aan FIFA, Call of Duty, Rocket League en ga zo maar door! De flowbot kan je snel bij de juiste game brengen, door deze van te voren hierop in te stellen Er zijn uiteraard nog veel meer games, per platform verschilt dit enorm. Bezoekers zullen zo makkelijker op de juiste pagina komen, waardoor de bezoekers met een beter gevoel de website zullen verlaten. Wanneer een flowbot wordt ingesteld op bijvoorbeeld platform, games en andere overige onderwerpen, scheelt het de klant enorm veel tijd om de juiste pagina te vinden! De flowbot kan hierop van tevoren worden ingesteld door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, zoals Chatkracht.