Flexwerken in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht

HR-dienstverlener Securex

Soms heb je behoefte aan rust of juist aan mensen om je heen. Flexwerken is de ideale oplossing voor studenten, freelancers of ondernemers. Je kan plaatsnemen waar je wil, geniet van een lekkere kop koffie en hebt voldoende voorzieningen om lekker te kunnen werken. Iedere flexwerk locatie heeft andere voordelen, zo bepaal je zelf of je gaat voor rust en concentratie of juist voor gezellige drukte en nieuwe contacten.

Afbeelding met tafel, persoon, eettafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wat is flexwerken

Een flexwerkplek wordt steeds populairder, maar wat is het nu eigenlijk? Steeds meer ondernemers, studenten en freelancers gaan buiten de deur werken. Als het ware ga je met je laptop onder je arm op zoek naar een inspirerende plek waar je gratis kan werken. Zeker als je vaak thuis werkt en eens in een andere omgeving wil zijn. Ook voor studenten kan het soms lastig zijn te concentreren in grote studentenhuizen. Flexwerkplekken zijn hier de ideale oplossing voor. Het fijne is dat je er vaak gratis kan zitten en voor een klein prijsje een lekkere kop koffie kan krijgen. Je hebt geen afleiding maar hebt wel de keuze om nieuwe contacten of netwerken te leggen. Een locatie is een flexwerkplek als het (gratis) wifi aanbiedt, goede koffie, een eigen zitplekje, stopcontacten in de buurt, brainfood heeft en het liefst niet te rumoerig is. Nu heb je natuurlijk zelf de keuze of je plaats neemt in een bibliotheek of gezellig koffietentje. 

Wanneer ga je flexwerken?

Wanneer ga je nu eigenlijk flexwerken of wanneer ben je welkom om te komen flexwerken? Eigenlijk is die vraag makkelijk te beantwoorden, dit is namelijk helemaal aan jezelf. De sfeer en rust verschilt per locatie. Ben je echt op zoek naar een stille werkplek om in concentratie te studeren of te werken, dan is de bibliotheek iets voor jou. Ook zijn er speciale locaties die ingericht zijn op het flexwerken. Koffietentjes en restaurants zijn vaak iets rumoeriger, maar misschien vind je dat juist wel prettig. Ook voor zakelijke meetings is een koffietentje ideaal, je kan er lekker praten en genieten van een heerlijke kop koffie. Verder is er wifi en zijn er stopcontacten voor als je die nodig hebt. 

Flexwerk locaties

Woon jij in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam en heb je wel eens behoefte aan een flexwerkplek? Deze grote steden hebben genoeg pareltjes om lekker te kunnen werken. Wil je een rustige flexwerkplek? Neem dan bijvoorbeeld plaats in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam. Liever een koffietentje? Dan is Coffee & Coconuts de ideale locatie voor jou. Met de grootste kunstacademie in Utrecht ben je misschien wel op zoek naar een inspirerende plek. Neem eens een kijkje in De Stadstuin in Utrecht, een inspirerend gebouw waar je veel verschillende ondernemers vindt. Reis je graag met de trein of de bus en zoek je een leuke flexwerkplek in de buurt van Rotterdam centraal? Dan is StationsHuiskamer, te vinden op Rotterdam Centraal, ideaal voor jou. Er zijn voldoende zitplekken, gratis wifi en veel stopcontacten. Natuurlijk zijn dit niet de enige flexwerkplekken, er zijn nog veel meer locaties en steden waar jij kan lekker aan de slag kan.

Afbeelding met persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving