Finqle invoice factoring: bespaar tijd, geld en stress

Finqle invoice factoring

Een relatie wees mij laatst op Finqle invoice factoring. Wat hij vertelde klonk erg interessant want als zzp-er weet ik als geen ander dat het heel vervelend kan zijn om te moeten wachten op betaling van je factuur. Zeker grote bedrijven houden altijd een betalingstermijn aan. 

Finqle invoice factoring: jouw factuur binnen 24 uur betaald

Finqle invoice factoringFinqle invoice factoring is afgeleid van American Factoring en werkt op dezelfde manier. Eigenlijk factureer je zoals je altijd zou factureren maar in plaats van de factuur naar je klant te sturen, stuur je hem naar Finqle. Zij betalen jouw factuur aan jou waarbij ze de bemiddelingskosten in mindering brengen. Ze kopen dus als het ware jouw factuur en nemen het kredietrisico en debiteurenbeheer van je over. Jouw klanten betalen dan dus aan Finqle in plaats van aan jou. 

Als je gebruik maakt van Finqle invoice factoring wordt jouw factuur binnen 24 uur uitbetaald. Zo heb je niet alleen snel het geld van jouw factuur op je rekening staan, je loopt ook geen risico op facturen die niet betaald worden en je hoeft niet zelf achter je geld aan. Dus naast geld bespaar je jezelf ook een boel tijd en stress. 

Vast percentage per factuur, geen abonnementskosten

Finqle invoice factoringFinqle rekent een vast percentage per factuur. De factorfee bedraagt 4% van het totale factuurbedrag. Je hoeft verder geen abonnementskosten te betalen dus in periodes dat je niets factureert, hoef je ook niets aan Finqle te betalen. Dat maakt het ook voor zzp’ers aantrekkelijk om gebruik te maken van dit systeem. Zeker wanneer er bijvoorbeeld sprake is van seizoensgebonden diensten.

Ik maak nu sinds een tijdje gebruik van de diensten van Finqle en het bevalt heel erg goed. Zo fijn om niet meer op je geld te hoeven wachten. Wil je weten of dit voor jou ook mogelijk is? Kijk dan op de website van Finqle naar de voorwaarden.