Een goede Samsung reparatie in Tilburg bij Smartphone Express

logo-Smartphone-Express

Ben je op zoek naar Samsung reparatie Tilburg? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Smartphone Express. Ik heb mijn telefoon namelijk ook bij deze telefoons zaak laten repareren en ik ben super tevreden met de reparatie en de service van het bedrijf. 

Mijn eigen ervaring met Smartphone Express 

Een aantal dagen geleden had ik mijn telefoon laten vallen waardoor de camera en de microfoon van mijn telefoon door de val niet meer werkte. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Samsung reparatie Tilburg om een goede telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden die mijn telefoon zou kunnen maken. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende telefoons zaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Smartphone Express mij het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een klant gemiddelde heeft van een 9,9 en je kunt erg gemakkelijk de prijzen vinden die de telefoons zaak hanteert voor de reparaties die zij uitvoeren. De tarieven spraken mij super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel te brengen. 

iPhone-xs-max

Zeer tevreden over de service en de reparatie

In de winkel werd ik al erg snel en zeer uitgebreid geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was zeer snel en voor een voordelige prijs gerepareerd.