Bestel ook eenvoudig een doos op maat bij Dozenstampers

Doos op maat

Voor een doos op maat kun je terecht bij Dozenstampers. Voor onze producten waren we op zoek naar dozen om onze producten in te vervoeren. Die zijn allemaal per stuk verpakt in hun eigen verpakking. De standaard dozen die te koop zijn passen niet zo goed. Er blijft dan teveel ruimte over waardoor de producten gaan schuiven. Dat moet dan weer opgevuld worden met vulmateriaal en dat kost ook weer geld. Bovendien zijn de dozen dan niet goed meer te stapelen. Een goed passende doos op maat is dus kostenbesparend, efficiënt en economisch. 

Doos op maat in verschillende soorten

Doos op maat Dozenstampers bestaat al sinds 1986. Ze hebben dus veel ervaring met karton en dozen en kunnen je dan ook goed adviseren over welke soort doos past bij jouw wensen en behoeften. Er zijn namelijk verschillende soorten dozen waar je uit kunt kiezen. Zoals vouwdozen, platen golfkarton, wikkeldozen, postdozen, dekseldozen en kokerdozen. Al deze dozen kunnen op maat gemaakt worden. Je hoeft alleen de binnenmaten aan te geven en je krijgt een doos op maat gemaakt. Perfect passend, waarvoor je hem ook wilt gebruiken.  Naast het soort doos kun je ook zelf de kwaliteit van de doos bepalen. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende kartondiktes. Afhankelijk van jouw wensen en waarvoor je de doos wilt gebruiken, kies je zelf voor E, B,C of BC golfkarton. Natuurlijk kan Dozenstampers je hierbij adviseren.

Tevreden over de geleverde service

Doos op maat Wij zijn er tevreden met de geleverde service en de dozen van Dozenstampers. Ze hebben ons goed geadviseerd en nu we weten wat we precies nodig hebben kunnen we ook eenvoudig bijbestellen via de website. Doordat alle dozen in eigen beheer geproduceerd worden, zijn de prijzen scherp. Bovendien kan je bestelling tussen de 5 en 10 werkdagen al geleverd worden. Deze wordt kosteloos bij je bezorgd.