Bouwhelm aanschaffen voor de veiligheid

Bouwhelm

Een goede bouwhelm is in bepaalde beroepen echt onmisbaar. Denk hierbij maar eens aan het werken in de bouw. Het is dan ook belangrijk dat het personeel deze helm ook draagt. Je moet er toch niet aan denken dat er tijdens het bouwen iets op iemands hoofd valt. Ons bouwbedrijf heeft deze helmen dan ook in het bezit, maar waren nu aan vervanging toe. Daarom wilden wij graag nieuwe aanschaffen voor onze werknemers en voor mensen die ons bouwterrein bezoeken. Ook deze mensen mensen hebben bescherming nodig. Wij zijn op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf waar wij dit product konden aanschaffen.

Bouwhelm

Veilige bouwhelm aangeschaft

Zo kwamen wij terecht op de website van: VDSTEENXXL. Dit bedrijf zit gevestigd in Valkenswaard. Dit bedrijf heeft zowel een webshop als een fysieke winkel waar jij terecht kunt voor meerdere veiligheidsartikelen. Nadat ik de website goed had bekeken, zag ik dat de bouwhelm die hier verkocht wordt er goed is. Het is belangrijk dat een helm goed past. Het mag namelijk geen belemmering hebben tijdens het uitvoeren van een klus. De producten die hier worden verkocht hebben een ingenieus veersysteem. Door dit veersysteem kan het zicht niet worden belemmerd en kan hij niet van het hoofd vallen.

Bouwhelm

Groot assortiment veiligheidsproducten

Wij hebben een goede keuze kunnen maken voor een bouwhelm. Nadat de bestelling werd bezorgd heeft mijn personeel het gelijk in gebruik genomen. Het zit heel erg comfortabel en heeft een goede ventilatie. Ook hebben wij bij dit bedrijf gelijk nieuwe gehoorbeschermers besteld. De helmen hebben een gleuf waardoor de gehoorbeschermers makkelijk zijn aan te brengen. Via de website kan er betaald worden met diverse betaalmogelijkheden. Ben jij ook op zoek naar diverse veiligheidsproducten? Kijk dan eens op deze website. De prijzen zijn heel erg scherp en de kwaliteit van de producten zijn erg goed.