Baenks, hoogwaardige kwaliteit zitmeubilair

Als je bezig bent met het interieur van je huis ben je de naam Baenks vast wel een keer tegengekomen. Het is een relatief nieuw merk dat is gespecialiseerd in hoogwaardig kwalitatief zitmeubilair. Door middel van de beste ontwerpen, materialen en vormen willen zij jou het beste zitcomfort bieden. Ze hebben een uitgebreide en diverse collectie van banken, fauteuils, stoelen en tafels. Meer weten over dit merk en hun collectie? Lees dan gauw verder. 

Ga maar lekker zitten met Baenks

Banken spelen een centrale rol in jouw interieur. Het bepaalt de sfeer in het huis. Daarom streeft Baenks ook alleen maar naar hoogwaardig kwaliteit en zitcomfort. Het oog wil ook wat: het zijn unieke en prachtige designs. Dit zijn de kenmerken van de banken in hun collectie. En hun collectie is divers: zo hebben ze tweezits-of driezitsbanken, hoekbanken of L-vormige exemplaren. De modellen worden gemaakt in twee soorten materiaal, namelijk stof en leder. Dit zijn dan ook natuurlijke materialen. Wat betreft het leder zijn bijna alle modellen verkrijgbaar in alle ledervarianten. Zo kun je je bank helemaal naar jouw wens laten maken. 

Stoelen

Ze hebben niet alleen banken. Ook hebben ze stoelen in hun assortiment! In hun ontwerpen zijn ze gericht op comfort en luxe, zodat je er uren op wil blijven zitten. Zo heb je design eetstoelen en unieke armstoelen, die je zowel bij je eettafel of als los object kan plaatsen. Wederom gebruiken ze stof of leer als materiaal. Mocht je een bar hebben dan staat ze ook voor je klaar. Ze hebben namelijk barkrukken in hun collectie staan. Wist je trouwens dat je ook kan komen proefzitten bij een van de Baenks verkooppunten? Hoe handig. Zo weet je precies of het een perfecte match is. 

Tafelen met Baenks

Ook op het gebied van tafels heeft Baenks een ruim assortiment. Zo verkopen ze bijzettafeltjes die multifunctioneel zijn: je kunt je boeken erop leggen of je kopje koffie. Maar je kan er ook een mooie vaas of andere decoratie op plaatsen. De bijzettafeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, materialen en kleuren. Daarnaast hebben ze ook eet- en salontafels in hun aanbod. Rechthoekig, ovaal, metaal, hout: het kan allemaal. Wat je ook kiest, één ding is zeker: ze zijn van de hoogste kwaliteit. 

Top service

Niet leveren ze alleen kwaliteitsproducten, maar ook nog kwaliteitsservice. Zo bieden ze een premium garantie van 7 jaar aan. Dit is van toepassing op problemen die buiten de fabrieksgarantie vallen. Je krijgt als klant dan ook een persoonlijk service certificaat met uniek service nummer, zodat zij jou snel en vakkundig kunnen helpen. Voor welke problemen kun je dan terecht? Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van pilling bij textiel, het opspannen van gerimpelde of geplooide bekleding, het verstevigen en/of opvullen van ingezakte vaste zittingen. Maar er is nog meer: zo kun je er ook terecht als je losgeraakte stiknaden, verbindingen of knopen wil vastzetten. Zelfs het verhelpen van piep- en kraakgeluiden valt binnen deze garantie. Een ander onderdeel van hun service is dat je er uiteraard terecht kan voor advies. Geen vraag is te gek voor Baenks!