Aanrader: Pico Neo 3 kopen

edere VR kenner zal het je aanraden en dus lijkt de Pico Neo 3 kopen een verstandig besluit. Let wel; de VR standalone is alleen bedoeld voor zakelijk gebruik. Alleen in China zijn de gebruiksmogelijkheden voor de consument weer iets verruimd en de echte VR liefhebbers willen niets liever dan dat je als consument de Pico Neo 3 kunt kopen voor het spelen van bijvoorbeeld games. De berichten wijzen wel in die richting, de bevestiging blijft echter vooralsnog uit. In China is het aantal games dat je kunt spelen met de Neo 3 wel weer wat uitgebreid. 

Ideaal voor het geven van interactieve trainingen en simulaties

Was je al bekend met de Pico Neo 2, dan zul je ervaren dat Pico met de ontwikkeling van de Neo 2 opnieuw een meesterwerk geproduceerd heeft. De Neo 2 werd al enthousiast ontvangen, de Neo 3 is sterk verbeterd en heeft nog weer meer te bieden. Voor zakelijk gebruik is de Pico Neo 3 kopen dan ook iets wat zeker aan te raden is. De Pico Neo 3 kopen doe je vooral als je plannen hebt om het te gebruiken voor interactieve trainingen en simulaties. De Pico Neo 3 lijkt er voor gemaakt. 

Pico Neo 3 kopen en beschik over twee keer zoveel prestatievermogen

Kijken we naar de verschillen tussen een Pico Neo 3 kopen en gebruik maken van de Neo 2, dan zien we dat de Neo 3 je tenminste twee keer meer prestatievermogen biedt. De chipset van de Neo 3 is sterk verbeterd en die chipset kun je vergelijken met de chip waarover de Oculus Quest 2 beschikt. Wil je een unieke kijkervaring? Dan is de Pico Neo 3 kopen een must. Met dank aan onder meer het 4K scherm kun je spreken van een unieke kijkervaring. In vergelijking met andere headsets staat de Neo 3 wat dat betreft op eenzame hoogte. De verversingssnelheid is ook al sterk verbeterd en de Neo 3 heeft in tegenstelling tot zijn voorganger de beschikking over inside out tracking en de kiosk modus. De batterijduur van de Neo 3 ligt zo rond de drie uur overigens. 

Bepaal zelf de knoppen en de gebruikersrechten met de Pico Neo 3

Met inside out tracking is de Pico Neo 3 kopen nog weer aantrekkelijker geworden, omdat de gebruiksvriendelijkheid opnieuw verbeterd is op deze manier. Die gebruiksvriendelijkheid zit ook al in het open Android systeem waarop de Neo 3 draait. Door dat systeem kun je voor bedrijfsgebruik het systeem naar wens inrichten. Zo activeer en deactiveer je simpel knoppen en geef je mensen bepaalde gebruiksrechten die je andere mensen niet geeft. Zo kun je de Pico Neo 3 op maat maken en inrichten naar eigen wens.

VR Expert | De zakelijke VR/AR hardware leverancier van Benelux.

Een Pico Neo 3 kopen is de moeite waard

Als je het ons vraagt dan kunnen we duidelijk zijn, de Pico Nero 3 kopen is vanuit ons blikveld het aanraden meer dan waard. Zeker als je al werkt met de Neo 2 ervaar je de voordelen van de Neo 3. Met deze sterk verbeterde Neo heeft Pico zich opnieuw van de allerbeste kan laten zien en opnieuw laten zien waartoe het in staat is.